Sju sorters kakor är bra för magen. Gör dig gott hela dagen. Framåt kvällen tar du två. Så att du på natten bra ska må.
söndag 27 februari 2011
30-årskalas
Igår hade jag äntligen mitt 30-årskalas ca en månad försent!
Jag hade gjort ett härligt dessertbord i grönt, vitt och brunt! Det blev mycket uppskattat!
Jag fick massor av fina presenter. Flera olika sorters bakformar, sjal, tvål, diskhandduk med cupcakes på, champagne, blommor, handskar, konstnärmaterial, nagellack, en fantastisk bakstämpel, strössel, bok, fat, armband och riktigt fint sällskap av massor av superfina vänner! Underbart!Vit choklad av olika slag - med lakrits, krisp, nötter...
På bordet fanns det mandelbiscotti!
Två sorters maränger, en lite sprödare torrare och en lite segare.
Dadlar med vegansk mögelost!
En tårta var också med såklart. Innehållet är hallonbottnar och hallongrädde som fyllning!
Mjuk pepparkaka med en frisk äppelglasyr!
Veganska och glutenfria hasselnötskakor doppade i mörk choklad!
Fransk nougat! Mums!
Glutenfria minimuffins med banan- och chokladsmak! Nutellafrosting på toppen!
Macarons med espressolikörfyllning! Bonus: macaroner i 30-stajl!
Ooooops! En macaron hamnade på golvet! Tur att jag hade skurat... Hmmm...
Idag är det lite halvtomt på macaronfatet!Det står mängder med stolar överallt!
Dessertbordet är fortfarande välfyllt, fast med lite annat innehåll än kakor.
Tårtan tog slut. Några ensamma maränger ligger kvar på ett fat!
Någon glömde äta upp sin tårtbit!
En stol gick sönder!
Leia är typ helt bakis!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
15 kommentarer:
Grattis igen! Underbara bilder! Speciellt typ-bakis-kissen! Inga kalas utan kras brukar man ju säga, även om stolen kanske inte lät glaskrasigt :)
åh Sandra, det ser helt underbart ut, både före och efter, hehe! själv har jag avnjutit en torr delicatokaka efter en hård jobbhelg. inte alls lika flådigt!
Grattis!! vilken härligt fest ;)
Ser ut att ha varit ett härligt kalas. Bara kakbuffén var ju magisk, så mycket gott!
Grattis och vilket underbart dessertbord
Grattis i efterskott!
Och vilket dessertbord! Ser så fint ut när man lägger lite mer tid på att få det lite extra. Förstår att det blev uppskatta. Mysig blogg förresten.
Vilket kalas! Det var verkligen fint uppdukat, snyggt med ett tema med färger. ALLT såg jättegott ut! Frågor om tårtan, hallonbottnar? Kan man få en närmare beskrivning på det? ;-)
Thérese: Ja, hon var verkligen utslagen hela dagen lilla kisen! Man kunde nästa tro att hon supit till det!!!
Lisa: Blunda och låtsas att du äter något lyxigt så kan du lura hjärnan!
Sana: Tack!
Erika: Ja, det var smaskens alltihopa!
Cupcakefluffan: Tack!
Maria: Tack! Ja, det är värt ett par timmar extra arbete! Jag gillar!
Frida: Hallonbottnar har jag gjort på hallonkladdkaka fast jag har lagt till bakpulver i smeten så att den lyfter sig lite extra! Du hittar receptet under kategorin kladdkaka eller bär!
vilket fint dessertbord! åh vad det är jobbigt att det är ett halvår kvar tills jag fyller år, jag vill ju fixa ett dessertbord NU! nåja, jag får väl hitta på något annat att fira :)
Vilket underbart kalas det ser ut att ha varit! Grattis igen! Jag föll pladask för den läckra dalmatinertårtan! Ha ett fortsatt underbart liv!!!
Vad fint du gjorde det! Och gött med bakis-kissen, hahaha :)
Frida: Man kan ju alltid fira sin vardagsdag! Det finns det många av! Värt ett dessertbord tycker jag!
Kjersti: Tack så mycket!!!
Filippa: Tack! Ja, hon är rolig hon!
Så fint dukat! Och vilka sötsaker sen.. Hade gärna smakat på allt det där! ;) Grattis i efterskott!
Vilken fest! Haha dina sötsaker får folk att knäcka stolarna;) Grattis i efterskott och välkommen in på andra sidan som alla så vitsigt sa till mig när jag fyllde 30.
Emma och Ann-Sofi: Tack!!!
Skicka en kommentar