Ett tips jag vill ge är chokladdoppade solrosfrön!
Det är supergott! Därför valde jag att göra en chokladkaka av mörk choklad fylld med just solrosfrön. Men det blir också mumsigt smågodis att blanda solrosfrön med smält choklad och klicka ut små praliner!
Omslaget är en bit tapet och jag valde naturtoner för att jag tycker det passade fint med solrosfröna!
Mums!
7 kommentarer:
Det låter gott med solrosfrön och choklad, det har jag inte provat. Snyggt inslaget. :-)
Låter gott med solrosfrön i och vilken härlig gammal oboyburk du har
Låter jättegott! Jag älskar både choklad och solrosfrön :) nu började jag fundera över om det kanske också kan funka med rostade frön.. mkt gott det med.
Men du, var har du hittat den fina formen? Jag är lite trött på min egen pralinform. Mest för att så många har samma (förlåt om du skrev om detta tidigare. Läser via min mobil så om jag kollar måste jag skriva om hela denna uppsatskommentar..)
Tack Erika!!!
Cupcakesfluffan: Visst är den fin? Snodde den av mormor som hade den under slasken alldeles gömd att förvara snören i! Den ska ju stå framme tycker jag!!!
Det går säkert precis lika bra med rostade! Kanske blir ännu godare rentav?
Ja, jag köpte på chokladgallerian.se och det kommer flera i samma paket. Så man kan göra ett gäng chokladkakor samtidigt! Mycket praktiskt!!! :)
Hur läckert som helst:-)!
Skicka en kommentar