söndag 26 februari 2012

Myshelg med hotell, lyxfrukost och musikal!

Denna helg fick jag hämta ut min födelsedagspresent från Staffan!!! En hotellvistelse och musikalbesök i Kristianstad - Det var bara toppen!

Musikalen vi såg var Sound of Music och den var väldigt bra! Det är ju en gammal favoritmusikal för mig. När jag var liten tittade jag på filmen om och om igen så det var lite nostalgi inblandat också. I övrigt har jag när jag tänker efter inte varit på särskilt många musikaler genom åren...Det lilla hotellet var charmigt och hon som hade det bodde även i huset med sin familj. Frukosten fixades åt oss när vi satt på plats till viss del och dukningen kändes som till ett bröllop eller något liknande! Vi fick helt superfärska smoothies i champagneglas. Lyx! Jag måste erkänna att bo på hotell är ganska trevligt. Frukosten i synnerhet!På rummet väntade på lördagskvällen ett frukt- och chokladfat till oss att njuta av i takt till melodifestivalen som vi tittade lite på mellan zappandet. Vi har ju inte så många kanaler här hemma i Malmö så vi var ju tvungna att prova alla kanaler utöver SVT när vi hade chansen!
Mycket lugn, kärlek och musik bestod den här helgen av! Bebisen i magen gillar också musik, tror jag... Det är kanske det han inte gör!? Hur som haver så sparkar han jättemycket varje gång det var en sång i föreställningen och även under kvällen när vi tittade på tv. Fick det inte på bild, men han valde att försöka ställa sig upp i magen så att min magform var allt annat än rund och jämn om man säger så. Inte för att magen varit det någon gång egentligen. Men det här var extremt. Magen stod rakt upp på höger sida.

Han vill fortfarande mest vara på höger sida magen och ligger där ungefär som en banan de stunder han väljer att låta bli att misshandla mig inifrån. Det känns minst sagt märkligt och ibland är det även smärtsamt. Men inför stundande förlossning och så vidare så försöker jag tänka på vad min boxningstränare brukade säga: Man måste lära sig att älska smärta! Jorråsåattdet...Ja, det ska börjas tidigt! Han kommer väl stå och gå det första han gör när han tittar ut så som han tränar. För mig är det värre när han försöker resa sig eller när han leker att revbenen är en stege som man får klättra på...På den här bilden var han lugn i alla fall! Och jag diggar ungen skarpt även om han slåss, tro inget annat!

Snart ska jag försöka hinna med att lägga ut lite bakande också. Jag har bakat endel, men det är till en specifik händelse i mars så jag vill inte lägga ut det i förväg! :)

1 kommentar:

Helena sa...

Det ser ut som att ni har haft en jättehärlig helg på ett riktigt fint ställe! Och du, du är jättefin i din mage! :-)