fredag 7 december 2012

Sixtens namnkalas!

Sixten hade sitt namnkalas den 18 augusti. Ganska längesen med andra ord. Anledningen till att jag inte lagt upp något här är för att jag inte tog några fina bilder direkt. Jag var sjuk när det begav sig. Jag hade feber, ont i magen och mjölkstockning. Jag hade så hemskt väldigt jättegärna velat få till allt så fint, så fint. Och det blev fint, absolut. Men inte riktigt som jag hade planerat i mitt lilla huvud!

Här kommer lite bilder i alla fall. Det blev ganska bra ändå, trots allt! Hade jag varit frisk hade jag gjort finare dekorationer på tårtan. Jag hade gjort små kort till gästerna med lite smått och gott roligt att prata och diskutera. Till exempel en lista på vad alla namn betyder på de som var där.

Vi fick en massa fina presenter till Sixten från släkt och vänner! Jag hoppas alla hade trevligt. Sixten har en stor släkt har vi kunnat konstatera!

Presentbordet!
Kakbuffén. Hade ju hoppats på att ha en helt vit vägg. Men det fanns inget sådant utrymme i lokalen... Typiskt!

Cupcakes. Syster Linn hjälpte till att baka muffinsarna och jag gjorde hallonfrosting.


Liten bebis lyckades jag knåpa ihop. Men jag hade verkligen tänkt dekorera mycket finare. Meeeen, jag orkade inte... Alltså feber ställer till det för en ibland!

Sixten heter även Per Linus. Detta efter sina föräldrars syskon. Min syster Linn har alltid kallats för Linus, så vi tyckte det var fint!
Visst gjorde jag fina inbjudningskort?


Gissa vad som fick inspirera till kakbuffén!?

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Det kallar jag gottebord :) Härligt att se att han blev namngiven i skön stil!

ps! Visst är du kvar i Skåne? Vet inte om du sett men det har just skapats en grupp för Matbloggare i Skåne på FB med planerad bloggknytis i Malmö i januari.

Sandra sa...

Tack Cecilia!

Anonym sa...

Vilket fint dessertbord han fick =)

Kram Emma