onsdag 22 december 2010

Min gran och finaste julklappen!

Lite julstämning...
I år har jag slagit in alla mina paket i endast rött och vitt! Det tycker jag blev superfint! En hel del flugsvampar har satt sig på paketen! Gilla!
Jag gillar granen min. Lite sagoaktig liksom!!! Det bor en massa fina fåglar, Pepparkaksgubbar och rådjur i den. En och en annan cupcake har också hamnat på en gren!Och så måste jag berätta att jag öppnat årets första julklapp! Det var fina Jennie som jobbar i butiken som gav mig paket. Hon tyckte jag varit en bra chef och jag blev så stolt och rörd och glad så jag blev rent tårögd! Bara en liten grej säger hon och så öppnar jag: LITE? Nej, inte lite! Helt fullproppat med fina saker! Pepparkaksströssel som smakar pepparkaka till exempel! Gissa om jag blev glad! Jag kan nog ha de bästa anställda i hela stan - ja, kanske hela Sverige!!!

Åh, ännu mer tår i ögat! I januari sprids alla till nya håll och kanter. Studier, skola, andra jobb, arbetslöshet... För butiken ska stänga! Sorgligt men sant! På många sätt bra för mig för att jag får chansen att satsa på mig och mina projekt. Samtidigt kommer jag sakna mitt lilla team med helt fantastiska personer!Nu ska jag packa inför julresan hem till Jönköping - om nu tågen går imorgon!!!

5 kommentarer:

sanna sa...

Åh vilken underbart fin gran :)En riktig Sagogran:)Önskar dig en God jul

Kram Sanna

sara sa...

Fina bilder!
Ville bara säga att pennan kom idag, tack så mycket! =)
god jul!

Chili [186021] sa...

God Jul önskar vi på The Strange Bakery. Hoppas du får en underbar julhelg!:)

Therése sa...

Ååå, så fina paket du har gjort! Är riktigt avundsjuk, mina paket blev inte så lyckade i år, du kanske har nån paketinslagningskurs?? Säg till isåfall, jag anmäler mig direkt.

God jul!

Sandra sa...

Sanna: TACK! Och God jul till dig också!!!

Sara: Tack! Och vad bra att pennan kommit fram! Hoppas du får nytta av den!

Chili: Tack och God jul till dig/er också!!!

Therese: Tack! Ja, det var en bra idé det kanske vi ska göra nästa år!!! Det är egentligen inte så svårt att göra fina paket om man har bra tillbehör! En enkel grej är ju som jag gjort att använda samma färg på alltihop så blir det en riktigt snygg helhet och så kommer man undan med att vissa paket kanske är lite slarvigt inslagna! ;)