fredag 14 oktober 2011

Färdig!

Yes! Då har jag blivit klar med chokladdesserten. Den är god, nu får vi bara hålla tummarna att den klarar en resa med tåg från Malmö till Stockholm! Det är väl den största utmaningen i den här tävlingen! Dessutom tillhandahålls inte så mycket redskap inför bakningen på scen utan man måste ta med allt själv. Så det blev snabbt en väska det. Kastruller och skålar och allt möjligt! Puh! Kommer känna mig som en packåsna! Nu ska jag packa resten också och se om jag hinner andas lite. Har hört att det är bra att göra det ibland, men är inte säker på om det är en myt eller ej!

Har jag sagt att jag är nervös? Det är jag! Och trött och förvirrad! Hur ska detta gå!?

Efter helgen ska jag presentera mitt tävlingsbidrag för er!

Ses vi i Stockholmo? Klockan 12 eller 13 står jag på scen på Chokladfestivalen!

Kram!

4 kommentarer:

Smulansbakblogg sa...

önskar dig lycka till

Hovkonditorn sa...

Lycka till!!

Vanessa sa...

Grattis till tredjeplatsen! Det var jag som var en av assistenterna vid tävlingen.
Jag såg nu att jag ju redan följer din blogg, men jag kände inte igen dig där. Jag hoppas du lägger upp bilder på tävlingsbidragen, för jag försökte hinna smaka allihop, men det var svårt att hålla reda på vem som hade gjort vad. Var det du som gjorde den med nougatsåsen till? För den gillade jag!

Sandra sa...

Hej Vanessa! Vad kul att du följer bloggen redan! Ska strax lägga upp bilder och recept från tävlingen! Ja, jag gjorde nougatsoppan! Kul att du gillade den!!! :)