Det är ju hur gott som helst med Mozartkulor, men det är inte alltid man har tid att rulla bollar och doppa i choklad. Samtidigt vill man ju ha massor, eller hur? Då gör man så här:Skär loss lite bitar marsipan och lägger i formar.
Sedan skär man lite bitar från en nougatbit och lägger på marsipanen.
Sist men inte minst smälter man choklad i micron och häller över marsipanen och nougaten och vips så är det klart!
Enkelt och riktigt fint. Särskilt när det är lite guld- och pärlemoströssel på som avslutning!
6 kommentarer:
Kankse man skulle testa =)
Vilken bra ide! Det måste jag prova, jag tröttnar alltid på att rulla!
Vilket bra tips! Jag behöver alla julbaksfusk jag kan få tag på till ikväll – när det äntligen är jullov! :)
Sara: Gör det!!! Supergott!
Bakmammorna: Ja, jag får nästan kramp i händerna om jag rullar för länge! ;)
Magdaloony: Åh, ja!!! Äntligen lite ledigt! Sååå skönt!!!
Åh så enkelt! Men det borde bqara lika gott att byta marsipanen mot tex hasselnötter.
Eller?
Jag gillar ju inte marsipan, men detta var ju enkelt!
Stort tack för tipset!
ja, men absolut. Det är bara fantasin som sätter gränser! Torkad frukt är också ett tips. Det är sjukt gott med torkade tranbär ihop med mörk choklad!!!
Skicka en kommentar