onsdag 23 februari 2011

Dessertbord!

Jag sitter här och planerar lördagens dessertbord! Lite i efterhand ska jag nu fira att jag fyllt 30 år! Jag bläddrar sida upp och sida ner bland bilder på internet för att få inspiration! Resultatet på mitt dessertbord får ni efter helgen!

Här kommer lite inspiration!!! Det finns så många som gör så himla fint och jag är lite för rörig för att få ihop det så perfekt! Men något fint ska jag minsann göra! Om inte det blir perfekt så kommer det i alla fall bli gott-gott-i-gott-gott!

http://www.coochicoos.com/http://www.thepartydress.nethttp://manolobrides.com/http://partywishesscv.blogspot.com/http://www.quitelikeit.com/BLOG!http://www.brides.com/blogshttp://creativehostess.co.ukhttp://www.hostessblog.com/

7 kommentarer:

Sandra drömkaka sa...

Åh vilka superfina dessertbord du hittat, ska bli intressant att se hur ditt blir :) !

Filippa H. sa...

Vad roligt! :)
...jag får alltid lite lust att bara hoppa in i fotona och göra lite oreda bland alla perfekta bakverk, karameller och matchande detaljer, haha. Fast - det är ofta himla snyggt också, och framförallt otroligt facinerande att man kan skapa ätbara saker som ser så proffsiga och galet avancerade ut! Men, som sagt, en liten djävul inom mig känner bara för att kasta in en stor fotboll mitt i perfektionen, hahaha.

Linda - Bengtssons Baksida sa...

Vilka härliga dessertbord! Ska bli kul att se ditt sen!

Sandra sa...

Sandra: ja, jag vet inte själv hur det kommer bli! Spännande!

Filippa: Haha! Visst är det så??? Fast det är ju ungefär så det ser ut efteråt! Som om det slagit ner en bomb eller något! Jag lovar att ta efterbild för din skull! :)

Linda: Ja, visst är det fint!?

Erika - Bakglädje sa...

Jag skulle också vilja göra ett snyggt desertbord någon gång. Det blir så häftigt när det är färgmatchat och fint upplagt.
Väntar med spänning på bilderna från ditt bord.

Tina N sa...

Smaken är faktiskt viktigast! :) Ha ett trevligt party!

Sandra sa...

Erika: Ja, men gör det! Planera lite i förväg bara. Jag har pysslat lite hela veckan för att bara kunna ställa fram bakverken som en sista finish!

Tina: Visst är det så?!