måndag 21 maj 2012

Orka baka

Jag vill gärna baka. Sitter och dreglar över läckra bakverk och snygga tårtor som jag gärna skulle försöka ge mig på. Men orken... Den är inte riktigt med mig nu. Så, då är det pinterest som gäller i stället. Har ni pinterest-konto? Om inte så tycker jag ni ska skaffa det. Så mycket inspiration! Följ mig gärna där, här! Man kan hitta så mycket. Spana bara in allt nedan:

birdcage cupcake


Icke täckta tårtor tycker jag är läckert. Ska göra när jag orkar! Den här kommer från Style me pretty!

Enkelt men samtidigt avancerat. Gillar spets på tårtor, det ser så skört ut!

Den här rulltårtan är bara sååå snygg! Jag försökte göra något liknande för ett tag sen, men det blev tyvärr inte så bra. Därför har jag inte lagt upp resultatet på bloggen! Ni får se detta i stället! Tror det är gjort i japan!

Pannkakor kan jag nog orka ge mig på att göra i dagarna. Och karamellfärga in dem i regnbågens alla färger vore ju då inte helt fel! Kalasigt och härligt! Fler regnbågsbilder hittar ni här.

Jag blir väldigt sugen på choklad när jag ser den här raw mexican spice brownien. Måååste testa någon dag också... 

Kalastårta. Ser ut som i en saga. Jag gillar sagor!

2 kommentarer:

madde sa...

Såå mycket inspiration, en sago tårta skall jag göra till sonens 1års kalas och otäckta tårtor tycker jag oxå är såå fina!

Kjersti sa...

Vilka fantastiska skapelser!! Att orken inte är på topp är väl inte så konstigt, det är ju inte långt kvar nu. Stort lycka till inför den stora händelsen!!!!!