2 dl socker
1 msk potatismjöl
4 tsk NoEgg
8 msk vatten
(alt. två ägg)
Garnering: Smält mörk choklad
Ugn: 200°c. varmluft: 175°c.
Mal nötterna i mandelkvarn och häll dem i en bunke. Tillsätt socker, potatismjöl och NoEgg/vatten el. ägg. Rör ihop.
Rulla små bollar eller gör dem lite avlånga och lägg på ett bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen ca 8 minuter. Lossa kakorna innan de svalnat.
Doppa i mörk choklad!
4 kommentarer:
Vad proffsiga de ser ut! ...och goda.
Mmm! Hasselnötskakor är mums!
En hilsen fra Norge; disse vil jeg prøve! :)
Bare lurer på om du mener 2 egg i stedet for NoEgg og vann, eller bare i stedet for NoEgg?
Hej! Välkommmen hit! Det är 2 egg i stedet for NoEgg og vann!!! :)
Skicka en kommentar