Jag bestämde mig för att väcka Staffan med en fantastisk frukost istället för med spindlar och kallt vatten. Så jag bakade någon slags tekakor. Nyttiga så in i bängen! Och till det lite lagrad ost, te, tranbärsjuice och ägg... Mumsigt värre!
Jag gjorde mina frukostbröd såhär:
1 dl grahamsmjöl
1 dl fullkornsdinkelmjöl
2 tsk bakpulver
4 krm ingefära
1 tsk kanel
4 msk kokos
2 krm salt
2 ägg
2 dl filmjölk
Blanda alla torra ingredienser väl och sedan i med resten och gegga ihop tills det är helt finfördelat.
Sedan klickade jag ut fyra klickar på bakplåtspapper och hade dem i mitten av ugnen på ca 225 grader i ungefär en kvart.Kryddningen kommer sig av att Staffan är förtjust i det. Inspiration till receptet har jag fått från Molly!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar