lördag 24 juli 2010

Frukostbröd

Jag bestämde mig för att väcka Staffan med en fantastisk frukost istället för med spindlar och kallt vatten. Så jag bakade någon slags tekakor. Nyttiga så in i bängen! Och till det lite lagrad ost, te, tranbärsjuice och ägg... Mumsigt värre!


Jag gjorde mina frukostbröd såhär:

1 dl grahamsmjöl
1 dl fullkornsdinkelmjöl
2 tsk bakpulver
4 krm ingefära
1 tsk kanel
4 msk kokos
2 krm salt
2 ägg
2 dl filmjölk

Blanda alla torra ingredienser väl och sedan i med resten och gegga ihop tills det är helt finfördelat.

Sedan klickade jag ut fyra klickar på bakplåtspapper och hade dem i mitten av ugnen på ca 225 grader i ungefär en kvart.Kryddningen kommer sig av att Staffan är förtjust i det. Inspiration till receptet har jag fått från Molly!!!

Inga kommentarer: