Smarriga frukostbullar, där man gör degen dagen innan och gräddar på morgonen! Mums med nygräddat!!
Ingredienser
25 g jäst3 dl vatten
1 msk olja/flytande margarin
1 tsk salt
1-2 msk socker/sirap/honung
ca 8 dl vetemjöl/graham
Gör så här
På kvällen:
Smula jästen. Värm vattnet till "fingervärme". Rör ut jästen i vattnet och blanda sen i resten av ingredienserna.
Forma till bullar, täck med handduk in i kylen över natten.
På morgonen:
Grädda i 225 grader tills dom är klara.
Smula jästen. Värm vattnet till "fingervärme". Rör ut jästen i vattnet och blanda sen i resten av ingredienserna.
Forma till bullar, täck med handduk in i kylen över natten.
På morgonen:
Grädda i 225 grader tills dom är klara.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar